Minor buitenland stage

Bali, Cambodja, Japan, Mauritius, Nepal, Sri Lanka, Thailand, Vietnam

Go Pure werkt met diverse minoren in Nederland voor buitenland stage ervaringen op maat! Wij weten in samenwerking met jouw coördinator de mogelijkheden die passen bij jouw minor. Vraag altijd persoonlijk advies, wij matchen jou.

De buitenland minor heeft een flexibele duur. Je kunt al vanaf twee weken terecht bij een van de projecten of stage plekken die Go Pure te bieden heeft. Wij regelen voor jou een unieke stageplek, een fijne accommodatie en pick-up van het vliegveld. Ter plekke is er altijd een coördinator aanwezig die ervaring heeft met de begeleiding van stagiaires. Zo kunnen we de kwaliteit van jouw minor waarborgen. Ook woon je in Nederland voor vertrek een voorbereidingsdag bij, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van jouw stage in het buitenland.

Go Pure is trotse partner onder andere van:

 • International Aid & Development – Hanze Hogeschool
 • GDI FLOT minor buitenland – Fontys Hogeschool
 • Werken in ontwikkelingslanden – Hogeschool van Amsterdam
 • Buitenland minor – Hogeschool Utrecht
 • Fysiotherapie en leraren minor – Fontys Hogeschool
 • Minor Hogeschool Tio
 • En meer!

Go Pure biedt minoren aan op verschillende gebieden. Er zijn mogelijkheden op het gebied van Human Resource, Business, Finance, Environment, Marketing & Sales, Tourism Management, Communication, Information Technology, Engineering, Social Work, Sports, Hotel & Event, Education & Pedagogical Sciences, Health Care & Medicine, Animals, Art, en Real Estate.

Samen met onze lokale partner stellen we minor programme samen dat matcht met jouw wensen en de eisen van je school. Je kunt er ook voor kiezen om meerder locaties/projecten te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld bij twee of drie verschillende projecten aan de slag middels een rouleer systeem.

Mocht je naast je werkzaamheden ook een verslag of onderzoek moeten doen voor jouw minor, dan bespreken we dit met de lokale coördinator zodat je ook hiervoor voldoende tijd hebt tijdens je stageperiode. Verder varieert een minor van “snuffelstage” tot een stage waarbij een hogere mate van verantwoordelijkheid vereist is.

Kijk in het menu voor een overzicht van de kosten. We sturen jou altijd een vrijblijvende offerte.

Bij de kosten zijn de volgende zaken altijd inbegrepen:

Stage bemiddeling en plaatsing: Op basis van jouw wensen en de eisen vanuit je school stellen we minor op maat samen.

Accommodatie organisatie: Wij regelen voor jou een comfortabele accommodatie. Afhankelijk van de bestemming verblijf je in een vrijwilligers- en stagiaire huis of lokaal guesthouse, waar je gastvrij wordt ontvangen. Op meerdere bestemmingen is een privé kamer mogelijk. De kosten van de accommodatie zijn niet altijd inbegrepen in de prijs (kijk hiervoor in het kosten overzicht).

Transport: Uiteraard word je opgehaald van het vliegveld door onze lokale partner.

Oriëntatie ter plekke: In het land van bestemming start je je minor periode met een goede oriëntatie van de omgeving, verzorgd door onze lokale partner.

Coördinatoren: In Azië werkt Go Pure met lokale partnerorganisaties. Zij verzorgen de huisvesting en begeleiding van stagiaires en vrijwilligers. Zij zijn je eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen. Daarnaast heb je op het project of de stage plek waar je geplaatst bent een coördinator die je begeleidt, je werkschema met je doorneemt en je vertelt wat je moet en kan doen.

Hulp bij voorbereiding: We helpen je voor vertrek met alle vragen of problemen die je eventueel hebt. Je woont een voorbereidingsdag bij waarin je wordt voorzien van informatie en tips over wonen en werken in Azië, cultuurverschillen en wat je kan verwachten van het lopen van een stage in het buitenland.

Certificaat: Bij terugkomst krijg je van Go Pure een certificaat van deelname.

Donatie aan het project: Als je een sociale stage loopt op een van onze projecten, steun je jouw project ook financieel. Een deel van het bedrag dat je betaalt gaat dan rechtstreeks naar het project.

Niet inbegrepen bij de programmakosten zijn:

 1. Vliegticket van en naar je bestemming
 2. Verplichte reisverzekering
 3. Visum
 4. Vaccinaties
 5. Overige kosten aan maaltijden en transport
 6. Eigen kosten voor internet, souvenirs, luxe boodschappen enzovoorts
 7. Excursies

De startdata verschillen per land, meestal is in overleg jouw gewenste periode in het jaar mogelijk. Stages en minoren starten op maandag. We raden je aan om het weekend daarvoor in het land aan te komen.

Wil je samen reizen met je vriend of vriendin of studiegenoot op reis? Dit is bij ons heel normaal en regelen we vaak. Laat het ons vooral weten!

Tijdens je stage in Azië verblijf je samen met andere stagiaires en vrijwilligers in een lokaal guesthouse of vrijwilligers- en stagiaire huis. Beddengoed is inbegrepen. Afhankelijk van de bestemming heb je een privé of gedeelde kamer. Vaak is het wel mogelijk om je voorkeur hierin aan te geven. Je accommodatie ligt altijd in de buurt van je stage plek, en onze lokale coördinator helpt je uit te vinden hoe je op de bestemming rondreist.


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!