International Business

International Business

Bali, Cambodja, Japan, Mauritius

Internationaal zakendoen en werken bij internationale organisaties, dat is waar jij je tijdens een stage in het buitenland verder in wil verdiepen. Internationale contacten leggen, helpen binnen een start-up, een sales of marketing plan schrijven… De mogelijkheden zijn eindeloos! Mogelijke stages zijn bijvoorbeeld:

 • Stage bij een start-up in Bali
 • Een financieel plan schrijven voor een recruitment bureau in Tokyo
 • Aan de slag bij een grote internationale bank
 • Een concurrentie onderzoek doen voor een bedrijf in Ubud
 • Meelopen bij verschillende management departments bij een bedrijf in Mauritius

Een ander mooi stage project waar jij je kan verdiepen in een heel nieuw onderwerp is in Cambodja. Hier zijn ze op zoek naar studenten met een business achtergrond en mét een goed gevoel voor lokaal ondernemen. Help binnen de community met kleine start-ups, en ontdek hoe ondernemen het verschil kan maken binnen de Cambodjaanse community.

De werkzaamheden van jouw stage zijn afhankelijk van de stage plek. Wij gaan altijd als volgt te werk:

 1. Jij neemt contact met ons op. Samen lopen we door jouw wensen en stage vereisten.
 2. Go Pure stelt een maatwerk stage op in samenwerking et onze lokale partner.
 3. Wij sturen jou een voorstel met daarin details over een mogelijke stage plek.
 4. Jij kiest welke stage bij je past. Bij akkoord zetten we jouw stageplek in werking!

Kijk in het menu voor een overzicht van de kosten. We sturen jou altijd een vrijblijvende offerte.

Bij de kosten zijn de volgende zaken altijd inbegrepen:

Stage bemiddeling en plaatsing: Op basis van jouw wensen en de eisen vanuit je school stellen we minor op maat samen.

Accommodatie organisatie: Wij regelen voor jou een comfortabele accommodatie. Afhankelijk van de bestemming verblijf je in een vrijwilligers- en stagiaire huis of lokaal guesthouse, waar je gastvrij wordt ontvangen. Op meerdere bestemmingen is een privé kamer mogelijk. De kosten van de accommodatie zijn niet altijd inbegrepen in de prijs (kijk hiervoor in het kosten overzicht).

Transport: Uiteraard word je opgehaald van het vliegveld door onze lokale partner.

Oriëntatie ter plekke: In het land van bestemming start je je minor periode met een goede oriëntatie van de omgeving, verzorgd door onze lokale partner.

Coördinatoren: In Azië werkt Go Pure met lokale partnerorganisaties. Zij verzorgen de huisvesting en begeleiding van stagiaires en vrijwilligers. Zij zijn je eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen. Daarnaast heb je op het project of de stage plek waar je geplaatst bent een coördinator die je begeleidt, je werkschema met je doorneemt en je vertelt wat je moet en kan doen.

Hulp bij voorbereiding: We helpen je voor vertrek met alle vragen of problemen die je eventueel hebt. Je woont een voorbereidingsdag bij waarin je wordt voorzien van informatie en tips over wonen en werken in Azië, cultuurverschillen en wat je kan verwachten van het lopen van een stage in het buitenland.

Certificaat: Bij terugkomst krijg je van Go Pure een certificaat van deelname.

Niet inbegrepen bij de programmakosten zijn:

 1. Vliegticket van en naar je bestemming
 2. Verplichte reisverzekering
 3. Visum
 4. Vaccinaties
 5. Overige kosten aan maaltijden en transport
 6. Eigen kosten voor internet, souvenirs, luxe boodschappen enzovoorts
 7. Excursies

Startdata in overleg. Aankomst is normaliter in het weekend voor de start van je project op maandag.

Wil je samen reizen met je vriend of vriendin of studiegenoot op reis? Dit is bij ons heel normaal en regelen we vaak. Laat het ons vooral weten!

 

In Sri Lanka overnacht je in een stagiaire-huis bij onze coördinator. Het huis is te vergelijken met een guesthouse, want je overnacht in een mooie ruime kamer, samen met een andere stagiair. In totaal zijn er elf kamers beschikbaar. Het is mogelijk om een eigen kamer te reserveren bij beschikbaarheid. De kamers hebben een eigen badkamer. De maaltijden worden dagelijks verzorgd door de familie van onze coördinator.

In Bali verblijf je in één van de huizen in de omgeving van Ubud. Je hebt een eigen kamer en deelt andere ruimtes met mede-stagiaires. Handdoeken, beddengoed en wekelijkse schoonmaak zij inclusief.

In Japan organiseren wij in samenwerking met onze partner huisvesting. Je verblijft in Tokyo en altijd samen met andere internationale stagiaires. De huisvesting is van alle moderne, Westerse gemakken voorzien.

In Mauritius verblijf je in het noorden of aan de westkust, afhankelijk van waar jouw stage is. Je hebt een eigen kamer. De badkamers en gezamenlijke ruimtes zijn netjes, en sommige huizen beschikken zelfs over een zwembad.


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!