Cas

21 jaar,Mauritius

Mijn stage op Mauritius was onvergetelijk! Bij aankomst werd ik hartelijk ontvangen en opgehaald vanaf het vliegveld, en ook tijdens mijn stage stond de Nederlandse contactpersoon altijd voor me klaar. Ik verbleef in een leuk huis met zwembad samen met 5 andere studenten die hier waren voor stage. Een heel internationaal gezelschap, en dat was nou juist zo leuk! Buiten werktijd om organiseerden we samen allerlei leuke excursies en uitjes op het eiland. Ik zou een stage op Mauritius aan iedereen kunnen aanbevelen!

Vera

23 jaar,Nepal

Wat een fantastische ervaring was het! Jammer genoeg werd mijn tijd verkort door het coronavirus, maar wil zeker weer terug zodra het kan om Engelse Les te geven aan de monniken. En om de weekenden terug te gaan naar de lokale partner van Pure waar we leuke activiteiten samen deden met andere vrijwiligers of stagiaires. Alles is goed georganiseerd en zowel Pure als lokale partner helpen je erg goed! Mijn plan om door te gaan naar Cambodja is door corona ook niet doorgegaan, maar ook deze bestemming staat nog op mijn verlanglijstje. Ik hoop snel weer te kunnen gaan!

Ilke

jaar,

”Ik heb een fantastische tijd gehad tijdens mijn stage van de HAS bij de Eco Farm in de Filipijnen. De tijd ging zo snel voorbij! Ik wou dat we daar een jaar hadden kunnen blijven. Fantastische medewerkers ook daar.”

Hilde

20 jaar,Nepal

Nepal, de mensen en alle ervaringen hebben mijn ogen geopend, me laten zien hoe groot de verschillen tussen arm en rijk kunnen zijn en mij een van de beste ervaringen van mijn leven gegeven. Je kennis vergroten in een land als Nepal, is als een cadeautje!

Peggy

62 jaar,Nepal

Als jaren ga ik met Pure Volunteer naar verschillende bestemmingen. Mijn tijd in Nepal was fantastisch. Ik heb hier lesgegeven op een school wat een geweldige ervaring was. Ik vergeet nooit meer de picknick met de kinderen die we hebben geregeld. Alles is goed georganiseerd en lokale partner doet er alles aan om je thuis te laten voelen. Ik heb genoten van alle de weekenden vol plezier! Zowel Janne als de lokale partner bedankt voor alle goede zorgen. Ik hoop zeker weer te gaan met Pure en wie weet kies ik wel weer voor Nepal!

Eva

jaar,

“I do my internship and research study at the public hospital. I have done all interventions here. I have the most fantastic time. Everything was organized very well. Now I do a research on teenage pregnancy. I enjoy every moment and no one is going to take this once in a life time experience away from me”

Zoëy

21 jaar,Cambodja
Vanaf het eerste moment ben ik met open armen ontvangen en het is mooi om te zien dat de bevolking voldoening haalt uit de beperkte middelen die zij hebben! Daar kunnen wij nog wat van leren. Ik heb de Cambodjaanse cultuur van dichtbij mogen ervaren en daar ben ik erg dankbaar voor!

Nienke

20 jaar,Sri Lanka

Wat heb ik een super toffe tijd in Sri Lanka gehad! Samen met twee vriendinnen/medestudenten hebben we veel kunnen betekenen in Sri Lanka voor het revalidatieproject. Daar hebben we ergotherapiebehandelingen gegeven en hebben samen met een neurochirurg gewerkt aan het opzetten van het revalidatiecentrum. Dit project hebben wij samen naar een hoger niveau weten te brengen en ik hoop daarom dat het door andere vrijwilligers kan worden doorgezet! 


Vrijwilligerswerk in Azië

Pure Volunteer biedt verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk aan in Cambodja, Thailand, Sri Lanka, Nepal Filipijnen, Bali en Sumatra. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk vrijwilligerswerk

Stage in Azië

Pure Volunteer biedt veel stagemogelijkheden bij mooie projecten of bedrijven in Azië. Op zoek naar een stage die bij jou past?

Bekijk stages

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!