Japan

Japan

Traditioneel Japan

Dompel je onder in een land vol ultramoderne steden waar veiligheid, respect en uitbundigheid aan de orde van de dag zijn. Verken het land van boeiende verhalen en een schat aan uniek cultureel erfgoed dat perfect samensmelt met adembenemende natuur.

Tijdens een reis naar Japan komen oude tradities en de moderne westerse cultuur samen. Je ontdekt de oorsprong van de krachtige Samoeraicultuur, de wereld van de geisha’s en de schitterende Japanse zentuinen. Daarnaast behoort thee drinken tot een kunst in de theeceremonies en is de eetcultuur uitgebreid en verfijnd.

Het land van de rijzende zon is een land vol tegenstellingen. De moderne, bruisende metropool Tokyo waar een mix van westerse en Japanse stijlen samenkomen. Aan de andere kant heb je Kyoto, de oude keizerlijke hoofdstad. Hier vind je fantastische tempels, zentuinen en kleine markten. Het symbool van het moderne Japan zijn de hypermoderne Shinkansen-treinen die een enorm contrast vormen met de schilderachtige dorpjes en religieuze bezienswaardigheden onderweg.

In de bruisende stad Tokyo bieden wij de unieke mogelijkheid om stage te lopen bij verschillende internationale bedrijven. Of je gaat aan de slag bij een van de toeristische mogelijkheden. Wil je jouw kennis in de event wereld verbreden? Ook dat is mogelijk.

Welkom in Japan, het land van de reizende zon!

 

Vrijwilligerswerk in Japan

Geen vrijwilligerswerk gevonden.


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!