De iconisch trein in Sri Lanka

Sri Lanka

Avontuurlijk Sri Lanka

Een rijke variatie aan natuur, cultuur en strand. Tempels, historische koningssteden en regenwouden, theeplantages en ruige berggebieden. Dit tropische eiland heeft alle ingrediënten voor en onvergetelijk avontuur!

Het is niet voor niks dat Sri Lanka ook wel de parel van de Indische Oceaan wordt genoemd. Voor wie meer van Azië wil ontdekken, is dit eiland een goede start: het heeft eigenlijk van alles wat en brengt de hoogtepunten van een reis door Azië samen in één land. Dompel jezelf onder in de ongerepte natuur, ga op een mooie trekking door indrukwekkende berglandschappen en geniet van de warme zon op een van de gouden zandstranden. Dit alles in combinatie met een vriendelijke bevolking, een rijke cultuur én heerlijk eten maakt van Sri Lanka een perfecte vrijwilligers of stage-bestemming.

Voor natuurliefhebbers is Sri Lanka ook bij uitstek een fantastische bestemming. Ga op wildlife safari in een van de nationale parken en sta oog in oog met luipaarden en olifanten. Wist je dat Go Pure ook vrijwilligerswerk aanbiedt met olifanten en zeeschildpadden op Sri Lanka? Combineer dit met jouw stage voor een onvergetelijke ervaring of ga op rondreis door dit geweldig afwisselende land. Wij adviseren jou graag over alle mogelijkheden.

 


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!