Bali; een schitterend tropisch paradijs

Bali

Vriendelijk Bali

Bali, misschien wel het meest paradijselijke eiland van Indonesië, wordt omringd door de Balizee in het Noorden en de Floreszee in het Oosten en ligt tussen Java en Lombok. Bali roept beelden op van betoverende tempels, weelderige rijstvelden, heerlijk eten, en een adembenemende kustlijn met hagelwitte stranden. Voor deze schitterende kust liggen koraalriffen, het speelterrein van dolfijnen, welke je uitnodigen voor een duik- of snorkelavontuur.

Het tropische regenwoud strekt zich uit over het hele eiland, afgewisseld door schilderachtige rijstterrassen en talloze tempels. Met voornamelijk een Hindoeïstische bevolking, is het geen wonder dat de inwoners zo vriendelijk zijn.

Op dit tropische paradijselijke eiland liggen tal van spannende stages op jou te wachten! Of je nu kiest voor een waardevol sociaal project of een sprankelende job in een van de luxe resorts, er is voor elk wat wils. Wie weet ga jij aan de slag bij een duikschool of ga je helemaal op in het ontdekken van het bruisende toerisme en alles wat dit eiland te bieden heeft.

Bali… gewoon een dagje in het paradijs!

 


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!