Onderwijsontwikkeling in Vietnam (NGO)

Onderwijsontwikkeling in Vietnam

Vietnam

Wil jij je inzetten voor een NGO – een niet-gouvernementele organisatie, ofwel een goed doel? Dan is dit je kans! In Vietnam werkt Go Pure samen met een tweetal NGOs die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Dit project is ook zeer goed in te zetten voor een stage of buitenlandse minor.

Center for Education and Development (CED)deze organisatie wordt gerund door een dynamische groep van ervaren wetenschappers, opleidingsspecialisten, docenten en ontwikkelingsspecialisten, toegewijd aan onderwijs- en ontwikkelingsdoelen in Vietnam. De organisatie werkt al vele jaren samen om onderzoek te doen en programma’s te creëren en implementeren op het gebied van onderwijs, training en ontwikkeling om te voldoen aan de behoeften van een zich snel ontwikkelend Vietnam. CED werkt aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen en initiatieven met een breed scala aan partners in de publieke en private sector in Vietnam.

Jouw werkzaamheden bij het Center for Education and Development:

 • Rollen van stagiairs en vrijwilligers zijn afhankelijk van de behoeften van de organisatie en jouw ervaring
 • Voorstellen ontwikkelen en bewerken
 • Vertaalde rapporten en documenten bewerken
 • Onderzoek doen
 • Nieuwe internationale partnerschappen zoeken
 • De communicatie van lokaal personeel in het Engels verbeteren
 • Bewustzijn creëren en steun voor de organisatie opbouwen door sociale media en marketing in het algemeen te ontwikkelen
 • Websites updaten en verbeteren
 • Betrokken zijn bij projectmonitoring en -evaluatie, locatiebeoordeling of indien nodig excursies maken;
 • Projectactiviteiten implementeren indien relevant.

Kijk in het menu voor een overzicht van de kosten. We sturen jou altijd een vrijblijvende offerte.

Bij de kosten zijn de volgende zaken inbegrepen:

Accommodatie: Je verblijft in een comfortabel vrijwilligershuis in Hanoi. Alle maaltijden van maandag tot en met zaterdag worden hier voor je bereid en zijn inclusief – lekker genieten dus van dat heerlijke Vietnamese eten!

Transport: Uiteraard word je opgehaald van het vliegveld van Hanoi door onze lokale partner.

Oriëntatie ter plekke: In Vietnam start je je vrijwilligerswerk periode met een goede oriëntatie van de omgeving, verzorgd door onze lokale partner. Dit is inclusief sightseeing in de nabije omgeving en een taalles, zodat je een beetje Vietnamees kunt spreken.

Coördinatoren: In Vietnam werkt Go Pure met een lokale partnerorganisatie. Zij verzorgen de huisvesting en begeleiding van vrijwilligers. Zij zijn je eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen. Daarnaast heb je op het partnerproject waar je geplaatst bent een coördinator die je begeleidt op het project, je werkschema met je doorneemt en je vertelt wat je moet en kan doen.

Hulp bij voorbereiding: We helpen je voor vertrek met alle vragen of problemen die je eventueel hebt. Je woont een voorbereidingsdag bij waarin je wordt voorzien van informatie en tips over wonen en werken in Vietnam, cultuurverschillen en wat je kan verwachten van het meewerken op onze partnerprojecten.

Verplichte Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG): Voordat je vrijwilligerswerk in het buitenland kan doen dien je een VOG te hebben. Wij kunnen deze gratis voor je aanvragen als je in bezit bent van een DigiD.

Certificaat: Om aan te tonen dat je je hebt ingezet voor een ontwikkelingsproject, krijg je bij terugkomst van Go Pure een certificaat.

Donatie aan het project: Wij vinden het belangrijk een project ook financieel te steunen, daarom gaat een deel van het bedrag dat je betaalt rechtstreeks naar het project.

Projectondersteuning Go Pure: Een fee voor Go Pure wordt door ons gebruikt om de kosten voor promotie, begeleiding, plaatsing en management van het project te dekken. Daarnaast wordt een deel van dit bedrag gebruikt om in Nederland betrokkenheid te creëren voor ontwikkelingssamenwerking. Zonder promotie en begeleiding krijgen onze projecten op de langere termijn geen of niet goed voorbereide vrijwilligers, en kan onze hulp geen stand houden.

Niet inbegrepen bij de programmakosten zijn:

 1. Vliegticket van en naar Vietnam
 2. Verplichte reisverzekering
 3. Visum voor Vietnam
 4. Vaccinaties
 5. Overige kosten aan maaltijden en transport buiten het programma
 6. Eigen kosten voor internet, souvenirs, luxe boodschappen enzovoorts
 7. Excursies

Startdata in overleg. Aankomst is normaliter in het weekend voor de start van je project op maandag.

In Vietnam verblijf je in het vrijwilligershuis van onze partner organisatie. Het team daar is altijd om de hoek om je te helpen. De accommodatie heeft meerdere kamers, elk met een badkamer. Je deelt de kamer met max 3 andere vrijwilligers. Je kamer beschikt over airconditioning en beddengoed wordt voor je verzorgd. Van maandag tot en met vrijdag is er iemand aanwezig om voor je te koken, drie maaltijden per dag. Hier kun je van genieten in de gezamenlijke living area.


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!