Over Go Pure

Even voorstellen: wij zijn Go Pure! 

Wil jij stage lopen, vrijwilligerswerk doen, werken met wildlife of rondreizen in Azië? Dan ben je bij Go Pure aan het juiste adres. Wij helpen je bij het vinden van een passend en geschikt stagebedrijf of vrijwilligersproject, maar organiseren ook complete back pack avonturen. Werk, leer, reis en woon tussen de lokale bevolking. Door onze jarenlange ervaring in het matchen van stagiaires en vrijwilligers in het buitenland en het aanbieden van verantwoorde voorbereidingstrainingen, geven wij jou de ervaring van je leven!

In 2007 is Go Pure opgericht na een inspirerende reis door Azië. Inmiddels ondersteunen wij vele projecten met de kennis van onze vrijwilligers en stagiaires en vinden wij het geweldig om te inspireren en een waardevolle ervaring mee te geven. Go Pure is uitgeroepen tot een van de tien meest verantwoorde aanbieders van vrijwilligerswerk en stages wereldwijd en daar zijn we trots op.


Hoe het begon

In 2007 is de onderneming begonnen vanuit Pure for Kids. Tijdens een inspirerende reis door Cambodja ontstond de wens om iets terug te doen voor dit prachtige land. Inmiddels is Go Pure gegroeid tot een volwaardige onderneming. We zijn een KVK geregistreerd bedrijf en werken samen met partners door heel Azië. We hebben dus jaren aan kennis en ervaring in huis. 

Dé Azië specialist

Go Pure is gespecialiseerd in Azië, het werelddeel waar we begonnen zijn en waar onze passie en kennis ligt. Door onze betrokkenheid bij onze partnerprojecten in Cambodja, Thailand, Bali, Nepal, Sri Lanka, Japan, Vietnam en Mauritius zijn wij goed op de hoogte van de lokale behoeftes en mogelijke stageplekken. Zo zorgen we voor een goed afgestemd en kwalitatief hoogstaand programma. Al onze programma’s zijn maatwerk en worden dus afgesteld op jouw wensen en doelen. In het geval van stages houden we uiteraard rekening met de eisen van jouw opleiding.


Professionele ondersteuning

Naast de prachtige ervaring, ondersteunt Go Pure jou vanaf het eerste moment. Wij staan voor je klaar om jou voor te bereiden om zoveel mogelijk uit jouw ervaring te halen en zo goed mogelijk jouw steentje bij te kunnen dragen op de stage. Met voorlichting, training en begeleiding, ook tijdens je periode in het buitenland, maken wij samen het verschil. Wij vinden het erg belangrijk dat Go Pure kandidaten een positieve en versterkende bijdrage leveren aan hun project. Daarom werkt Go Pure volgens internationale richtlijnen met betrekking tot verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk en stages. Daarnaast laten wij al onze vrijwilligers en stagiaires de Code of Conduct tekenen voor vertrek om zo bij te dragen aan het bewustzijn van een veilige manier van werken (met kinderen) en verblijven in het buitenland.


Een reis naar zelfontplooiing

Go Pure is een reis naar zelfontplooiing en is ontstaan vanuit een pure passie voor reizen en ontdekken. Met een open perspectief de wereld ingaan en je horizon verbreden. Onderweg ontdek je verschillende culturen en ervaar je de natuur. Als je ter plekke helpt, sta je in direct contact met locals. Je ervaart hun situatie en gaat met elkaar in gesprek. Daarbij leer je een plek op een ‘echte’ manier kennen. Je leert nieuwe gewoontes en gebruiken, proeft de lokale keuken, maar wisselt ook denkwijzen uit die je nieuwe inzichten kunnen geven. De wereld ziet er even heel anders uit wanneer je deze bekijkt vanuit de ogen van de locals. Je ontdekt talenten van jezelf waarvan je niet wist dat je ze had. Door jouw inzet help je andere mensen talenten te ontwikkelen waardoor je jezelf persoonlijk en professioneel enorm verrijkt. 

Het begint allemaal met de bereidheid nieuwe ideeën te overwegen en grenzen te verleggen. Let’s Go! 


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!