Nienke

20 jaar,Sri Lanka

Wat heb ik een super toffe tijd in Sri Lanka gehad! Samen met twee vriendinnen/medestudenten hebben we veel kunnen betekenen in Sri Lanka voor het revalidatieproject. Daar hebben we ergotherapiebehandelingen gegeven en hebben samen met een neurochirurg gewerkt aan het opzetten van het revalidatiecentrum. Dit project hebben wij samen naar een hoger niveau weten te brengen en ik hoop daarom dat het door andere vrijwilligers kan worden doorgezet! 

Jolijn

25 jaar,Sri Lanka

“Wat ik het meeste heb geleerd van de mensen hier, en in het speciaal van het meisje van het project, is wel dat degene die het minste hebben het meeste te geven hebben. De mensen hier zijn zo sociaal ingesteld, delen alles.”

Rana

22 jaar,Sri Lanka

‘’We hadden een top groep. Ik heb nog steeds dagelijks contact met ze. Ik zal iedereen aanraden om naar Sri Lanka te gaan.’’

Typsische paalvissers in Sri Lanka

Laurence

24 jaar,Sri Lanka

“Ik wil PURE! daarnaast zeker bedanken voor de fantastische ervaring dat ik heb kunnen opdoen! Ik heb een prachtig land, hele mooie cultuur en fantastische mensen leren kennen (zowel locals als andere vrijwilligers!). Het was zeker een geslaagde ervaring dat ik met anderen zal delen! “

Denise

20 jaar,Sri Lanka

Ik heb een toffe tijd gehad in Sri Lanka met goede begeleiding! Het project waar we aan mee mochten werken onder begeleiding van een neurochirurg was het schrijven van een handboek voor verschillende therapieën. Een waardevolle ervaring, vooral omdat we echt iets konden betekenen voor de mensen daar! In het bijzonder voor een vrouw die het moeilijk had. Onder begeleiding gaven we haar therapie en daardoor groeide haar zelfvertrouwen en kreeg ze nieuwe hoop voor de toekomst. Het heeft me ontroerd en zal me altijd bijblijven! (minor HVA – Ergotherapie)

Lizzy

23 jaar,Sri Lanka

“Ik heb echt een geweldige tijd gehad in Sri Lanka, een hele bijzondere ervaring. Ik vond alle projecten heel leuk en heb dan ook veel afgewisseld. Wat ik vooral leuk vond bij een van de projecten is dat je echt een band krijgt met de meisjes. Ook het elders home en zwemmen met de special needs girls vond ik super leuk! Al met al was het een geweldige ervaring, echt alleen maar genoten en verliefd geworden op Sri Lanka!”

Sri Lanka safari ervaring

Hanneke

jaar,Sri Lanka

“Het land vond ik geweldig, de natuur mooier en de mensen zoveel liever dan verwacht. Je hoeft je vrijwel niet druk te maken over opgelicht worden, uiteraard wel je gezonde verstand blijven gebruiken en de cultuurverschillen respecteren. Het boedhisme vond ik met name erg inspirerend en Janaka geeft genoeg mogelijkheden en kansen om je te verdiepen in de lokale cultuur.”

Vrijwilliger Annemarieke

Annemarieke

21 jaar,Sri Lanka

Het bijzondere aan het werken op het project vond ik dat ik heb gezien welk verschil je hebt gemaakt. Kleine verschillen in onze ogen zijn al grote verschillen in hun ogen. Een glimlach op hun gezicht toveren, een aantal woordjes leren in het Engels en hen het gevoel geven dat zij er mogen zijn maken in het opvanghuis al grote verschillen.

Het verblijf in Galle vond ik erg gezellig. Janaka, zijn familie en zijn helpers zijn hele vriendelijke mensen die op ieder moment van de dag voor je klaar staan. En ze maken het lekkerste eten voor je klaar! Ook het samenwonen met vrijwilligers uit de hele wereld was erg bijzonder en leuk.


Vrijwilligerswerk in Azië

Pure Volunteer biedt verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk aan in Cambodja, Thailand, Sri Lanka, Nepal Filipijnen, Bali en Sumatra. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk vrijwilligerswerk

Stage in Azië

Pure Volunteer biedt veel stagemogelijkheden bij mooie projecten of bedrijven in Azië. Op zoek naar een stage die bij jou past?

Bekijk stages

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!