Maartje

20 jaar,Bali

“De afgelopen maanden heb ik met een paar super leuke meiden mogen wonen, elk weekend weer prachtige nieuwe plekken mogen ontdekken, heb ik enorm gave tripjes met het bezoek uit Nederland mogen maken en de beklimming van de Rinjani was ook zeker een hoogtepunt!”

Charlotte

21 jaar,Bali

“Waarin ik ben veranderd, is dat ik er nog meer bewust van ben dat je in het leven eruit moet halen wat erin zit. En juist de dingen die een ‘te’ grote stap lijken, zijn het leukste en de beste herinneringen.”

Jasmijn

18 jaar,Bali

“Aan mijn verblijf op het project denk ik nog vaak met heel erg veel plezier terug en ik ben zeker van plan om nog eens terug te gaan. Ik voelde me er volledig thuis door de vriendelijke staf, het heel erg leuke restaurantje in de buurt met liefste eigenaar en natuurlijk de kinderen. Het was een geweldige manier om zo dicht bij een andere cultuur te staan, een aanrader voor iedereen.”

Roy

71 jaar,Bali

“Ik heb weer 2 geweldige maanden gehad bij het project op Bali en ik heb iedere dag genoten. Alles was leuk, maar het is ook wat je er zelf van maakt. Volgend jaar ga ik weer op het project werken!”

Estella

20 jaar,Bali

“Ik heb heel erg veel geleerd deze reis. Ik weet dat genoeg genoeg is en ik niet altijd meer hoef te hebben. Als ik de kans krijg, ga ik graag nog een keer terug om mijn nieuwe vrienden terug te zien in Bali en om het lesgeven, waar ik alleen maar meer van ben gaan houden, opnieuw te kunnen doen.”

Amarins

21 jaar,Bali

“Ik wil graag een klein verschil maken. Ik ben niet zomaar naar Bali gekomen om kinderen te knuffelen en aandacht te geven. Al kan ik voor 1 kind het verschil maken, so be it.”

Dianka & Roos

18 jaar,Bali

“Het was een geweldige ervaring, die mijn kijk op de wereld heeft veranderd. Ik ben meer dankbaar geworden”

Annika

18 jaar,Bali

‘’De ervaring was super. De kinderen zijn erg dankbaar. Echt een levenservaring!’’


Vrijwilligerswerk in Azië

Pure Volunteer biedt verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk aan in Cambodja, Thailand, Sri Lanka, Nepal Filipijnen, Bali en Sumatra. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk vrijwilligerswerk

Stage in Azië

Pure Volunteer biedt veel stagemogelijkheden bij mooie projecten of bedrijven in Azië. Op zoek naar een stage die bij jou past?

Bekijk stages

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!