Peggy

62 jaar,Nepal

Als jaren ga ik met Pure Volunteer naar verschillende bestemmingen. Mijn tijd in Nepal was fantastisch. Ik heb hier lesgegeven op een school wat een geweldige ervaring was. Ik vergeet nooit meer de picknick met de kinderen die we hebben geregeld. Alles is goed georganiseerd en lokale partner doet er alles aan om je thuis te laten voelen. Ik heb genoten van alle de weekenden vol plezier! Zowel Janne als de lokale partner bedankt voor alle goede zorgen. Ik hoop zeker weer te gaan met Pure en wie weet kies ik wel weer voor Nepal!

Hilde

20 jaar,Nepal

Nepal, de mensen en alle ervaringen hebben mijn ogen geopend, me laten zien hoe groot de verschillen tussen arm en rijk kunnen zijn en mij een van de beste ervaringen van mijn leven gegeven. Je kennis vergroten in een land als Nepal, is als een cadeautje!

Thea & Akke

58.51 jaar,Nepal

“We hadden een heel goed gevoel over de periode. Super gastgezin, ze waren erg lief en verzorgend. Daarnaast waren de vrijwilligerswerkprojecten ook erg leuk, en de tripjes ook super! De combinatie van 4 dagen werken en 3 dagen vrij was heerlijk.”

Sigrid

25 jaar,Nepal

‘’Ik werd gelijk opgenomen in mijn gastgezin. Elke dag wachtten zij op mij met eten koken. Ik was echt een deel van de familie. Echt ongelooflijk! Daarnaast vond ik het heel fijn om vrij te zijn en mijn eigen plan te trekken. Nepal is echt een gemakkelijk en vriendelijk land om in te werken en te reizen’’

Vera

23 jaar,Nepal

Wat een fantastische ervaring was het! Jammer genoeg werd mijn tijd verkort door het coronavirus, maar wil zeker weer terug zodra het kan om Engelse Les te geven aan de monniken. En om de weekenden terug te gaan naar de lokale partner van Pure waar we leuke activiteiten samen deden met andere vrijwiligers of stagiaires. Alles is goed georganiseerd en zowel Pure als lokale partner helpen je erg goed! Mijn plan om door te gaan naar Cambodja is door corona ook niet doorgegaan, maar ook deze bestemming staat nog op mijn verlanglijstje. Ik hoop snel weer te kunnen gaan!

Hilde

20 jaar,Nepal

“Ik vind het fijn lekker met de kinderen aan de slag te gaan! En als je dan maandag aankomt en de kinderen begroeten je weer en zijn blij je weer te zien, ja daar doe ik het voor en daar krijg ik ook weer energie van!”

Olivier

22 jaar,Nepal

“De patiënten konden weinig Engels, daardoor ben ik op een gegeven moment Nepalees gaan leren. Mijn gastgezin had een Nepalees – Nederlands woordenboekje, en zij vonden het ook leuk om mij te helpen. Mijn collega’s hielpen mij ook met bepaalde zinnetjes. Het werd wel echt gewaardeerd, ook door de patiënten. Ik heb erg genoten. Het was een reis van mijn leven!”

Annemieke

58 jaar,Nepal

“Bye bye Nepal, I had a great time working in the hospital. Who knows, I will be back next year!”


Vrijwilligerswerk in Azië

Pure Volunteer biedt verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk aan in Cambodja, Thailand, Sri Lanka, Nepal Filipijnen, Bali en Sumatra. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk vrijwilligerswerk

Stage in Azië

Pure Volunteer biedt veel stagemogelijkheden bij mooie projecten of bedrijven in Azië. Op zoek naar een stage die bij jou past?

Bekijk stages

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!