Zoëy

21 jaar,Cambodja
Vanaf het eerste moment ben ik met open armen ontvangen en het is mooi om te zien dat de bevolking voldoening haalt uit de beperkte middelen die zij hebben! Daar kunnen wij nog wat van leren. Ik heb de Cambodjaanse cultuur van dichtbij mogen ervaren en daar ben ik erg dankbaar voor!

Jesse

20 jaar,Cambodja

Voor het project gaf ik les aan pubers in de leeftijd van 14 – 17 jaar. Ik had totaal geen ervaring met lesgeven en ging er blanco heen, maar vond het ontzettend leuk om te doen! Ik kreeg begeleiding van een hoofdleraar en heb veel van hem mogen leren! Toen ik voor het eerst voor de klas stond was ik wat flabbergasted en was er weinig structuur. Je moest wel erg flexibel zijn. Uiteindelijk heb ik ontzettend veel geleerd op gebied van mijn persoonlijk ontwikkeling!

Tara

23 jaar,Cambodja

“Ik heb veel meer geduld gekregen, en kan dingen beter loslaten. Achteraf ben ik verbaasd dat ik zo snel gewend was.”

Yvan

20 jaar,Cambodja

‘’Een stage in Cambodja met PURE! kan ik zeker aanraden! Ik heb veel geleerd, en ik kijk met een glimlach terug.’’

Nikkie

21 jaar,Cambodja

Het was erg fijn om zo zelfstandig aan de slag te kunnen en het werk aan te kunnen passen op mijn persoonlijke expertise en interesse! Zeker met het vangnet en de begeleiding van de lokale organisatie die altijd voor je klaar staat!” 

Elisa

24 jaar,Cambodja

“Wat me heel erg aansprak aan het werken op mijn project is dat het allemaal heel gemoedelijk en makkelijk ging. Viel de stroom weer eens uit of waren de klassen overstroomd? Dan gaan we toch gewoon in het water spelen of we geven de kinderen een uurtje eerder vrij. Alle problemen waren zo makkelijk opgelost, dat het leek of er geen problemen waren.”

Lotte

31 jaar,Cambodja

“Voordat ik ging wist ik niet zo heel goed wat ik moest verwachten. Het was een geheel nieuwe ervaring voor mij en wilde er eigenlijk met een zo’n open mogelijke blik in gaan. Hierdoor kon het wat mij betreft alleen maar positief door worden. En dat was het ook. Het is zeker een ervaring die ik niet in mijn leven had willen missen en die zeker heeft bijgedragen aan wie ik vandaag de dag ben.”

Hans en Shahide

53 jaar,Cambodja

Pure! heeft ons goed begeleid in de aanloop naar het project in Thailand en terwijl we daar waren konden we ook goed contact houden door te mailen of skypen. Ook hebben we updates geschreven en die heeft Pure! op hun website geplaatst. In acht weken hebben wij diverse onderwerpen behandeld in de Engelse lessen en we hebben muzieklessen gegeven: keyboard-, ukelele-, blokfluit- dans- en zangles.
Het grootste en enige verschil is de plek waar je geboren bent in deze wereld. De behoefte aan liefde, aandacht,
gezondheid, ontwikkeling en waardering is net zo aanwezig als hier.
Wij zijn blij en dankbaar dat wij daarin ons steentje hebben kunnen bijdragen en willen graag nog een keer terug!


Vrijwilligerswerk in Azië

Pure Volunteer biedt verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk aan in Cambodja, Thailand, Sri Lanka, Nepal Filipijnen, Bali en Sumatra. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk vrijwilligerswerk

Stage in Azië

Pure Volunteer biedt veel stagemogelijkheden bij mooie projecten of bedrijven in Azië. Op zoek naar een stage die bij jou past?

Bekijk stages

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!