Referenties

Trees

Trees 1000 1000 phanatique
Een fantastische belevenis in Indonesië….sport, spel plus yoga lessen voor de kleintjes. Het project bij super lieve mensen was meer gericht op Engelse lessen, zeker belangrijk voor de jeugd. Voor mij uit mijn comfortzone en heb basis Engels gegeven wat ik van tevoren nooit had gedacht! Een verrijking voor de kinderen en mijzelf. Kortom, een onvergetelijke ervaring!

Lotte

Lotte 600 801 phanatique

Mijn buitenlandstage in Kaapstad heeft niet alleen een zeer grote bijdrage geleverd aan mijn professionele ontwikkeling, maar vooral juist aan mijn persoonlijke ontwikkeling en de manier waarop ik naar de wereld kijk! De schoonheid van de natuur, het bruisende stads- en nachtleven en de vrolijkheid van de inwoners staan in schril contrast met de nog heersende armoede en de turbulente geschiedenis. Al met al zul je met een stage in Kaapstad ontzettend veel over Zuid-Afrika én over jezelf leren en veel mensen ontmoeten, zowel locals als andere stagiaires!

Estella

Estella 960 640 phanatique

Ik heb heel erg veel geleerd deze reis. Ik weet dat genoeg genoeg is en ik niet altijd meer hoef te hebben. Als ik de kans krijg, ga ik graag nog een keer terug om mijn nieuwe vrienden terug te zien in Bali en om het lesgeven, waar ik alleen maar meer van ben gaan houden, opnieuw te kunnen doen.

Niek

Niek 640 478 phanatique

Het is zo mooi om te zien dat je niet veel nodig hebt om gelukkig te zijn en dat eigenlijk een glimlach al heel veel met je kan doen. Deze kinderen, maar ook in het algemeen de mensen in de community van Siem Reap, geven ons het voorbeeld wat er nu belangrijk is in het leven. En met name dit heeft heel veel indruk op mij gemaakt.

Olivier

Olivier 1334 1001 phanatique

De patiënten konden weinig Engels, daardoor ben ik op een gegeven moment Nepalees gaan leren. Mijn gastgezin had een Nepalees – Nederlands woordenboekje, en zij vonden het ook leuk om mij te helpen. Mijn collega’s hielpen mij ook met bepaalde zinnetjes. Het werd wel echt gewaardeerd, ook door de patiënten. Ik heb erg genoten. Het was een reis van mijn leven!

Hans en Shahide

Hans en Shahide 333 250 phanatique

In acht weken hebben wij diverse onderwerpen behandeld in de Engelse lessen en we hebben muzieklessen gegeven: keyboard-, ukelele-, blokfluit- dans- en zangles. Het grootste en enige verschil is de plek waar je geboren bent in deze wereld. De behoefte aan liefde, aandacht, gezondheid, ontwikkeling en waardering is net zo aanwezig als hier.

Wij zijn blij en dankbaar dat wij daarin ons steentje hebben kunnen bijdragen en willen graag nog een keer terug!

Laurence

Laurence 3066 1212 phanatique

Ik wil Go Pure daarnaast zeker bedanken voor de fantastische ervaring dat ik heb kunnen opdoen! Ik heb een prachtig land, hele mooie cultuur en fantastische mensen leren kennen (zowel locals als andere vrijwilligers!). Het was zeker een geslaagde ervaring dat ik met anderen zal delen!

Silke

Silke 327 327 phanatique

Beautiful Bali, someone take me back please?! Veruit de mooiste ervaring ooit. Een mooie cultuur, zo compleet anders, zo eigen en uniek. Ik mis het nu echt wel, als ik kon stapte ik meteen weer op het vliegtuig. Forever my second home.

Tara

Tara 233 234 phanatique

Ik heb veel meer geduld gekregen, en kan dingen beter loslaten. Achteraf ben ik verbaasd dat ik zo snel gewend was.

Sophie

Sophie 854 854 phanatique

Mijn stageperiode in Mauritius was echt de tijd van mijn leven! Ik werkte hier voor een tour operator en heb via hun de kans gekregen het hele eiland te verkennen. Mauritius is een paradijselijk eiland met een fantastische natuur, geweldige cultuur en onwijs vriendelijke mensen, en ik kan een stage hier dus aan iedereen aanraden

Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.